Gazi Üniversitesi Öğrenci Memnuniyet Araştırması (ÖMA) 2022 sonuçlarının değerlendirilmesi kapsamında toplantı gerçekleştirildi.
17 Kasım 2022 | 16:42

Gazi Üniversitesi Öğrenci Memnuniyet Araştırması (ÖMA) 2022 sonuçlarının değerlendirilmesi kapsamında, Eğitim Komisyonu alt çalışma grubu olarak görevlendirilen; Prof. Dr. Eda KÖKSAL, Prof. Dr. Ela KADIOĞLU, Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Doç. Dr. Nurcan UZEL ve Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Merve ÇAĞLAYAN’ın katılımlarıyla, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Araştırma sonucunda, öğrencilerin üzerinde durduğu konular ele alınırken; geliştirilebilir ve iyileştirmeye açık yönler özellikle toplantının gündeminde yer aldı. Akademik birimlerle iş birliği halinde gerekli çalışmaların yürütülmesi amacıyla devam edecek olan toplantılar için yol haritası belirlendi.

-1 -1