Üst Yönetim Değerlendirme Toplantısı
17 Ekim 2022 | 09:30

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında, Üniversitemize 25 Ekim 2022'de çevrim içi, 1 Kasım - 4 Kasım 2022 tarihleri arasında saha ziyareti şeklinde gerçekleştirilecek olan değerlendirme ziyareti öncesinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Yıldız’ın başkanlığında toplantı yapıldı. 
Kalite İyileştirme Planının dönemsel izlenmesi ve birimler arasında uyum, iş birliği ve koordinasyonun artırılması amacıyla gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Fazlı Polat ve Prof. Dr. Yücel Gelişli’nin yanında akademik ve idari birim yöneticileri ile personeller fiili ve çevrim içi olarak katılım gösterdi. EDİKK adına Koordinatörümüz Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Koordinatör Yardımcımız Doç. Dr. Nurcan Uzel ve Öğr. Gör. Merve Çağlayan’ın katılım gösterdiği toplantıda, Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Ölçütleri çerçevesinde Üniversitemizin temel hizmet alanlarına ilişkin süreçler ve iyileştirme çalışmaları ele alındı.
Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörümüz Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, “Eğitim ve Öğretim” başlığında katılımcılara bilgilendirme sunumu gerçekleştirirken; Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Ragıp Akyürek “Liderlik, Yönetim ve Kalite”, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörümüz Prof. Dr. Gonca Çakmak “Araştırma ve Geliştirme” ve Sosyal İşler Kurum Koordinatörümüz Prof. Dr. Selami Candan ise “Toplumsal Katkı” konularında sunumlar gerçekleştirdiler.
Kurumsal Akreditasyon Programın hazırlık çalışmalarının tüm detaylarıyla ele alındığı toplantı, gün boyu devam eden değerlendirmeler ile birlikte son buldu.

-1 -1 -1
background image