Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Kurum Koordinatörlüğüne Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım Atandı
22 Kasım 2022 | 15:27

Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Kurum Koordinatörlüğüne Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım atandı. Eğitim-Öğretim Kurum Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen devir-teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım, Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Doç. Dr. Nurcan Uzel, Genel Sekreter Ragıp Akyürek, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi, Genel Sekreter Yardımcıları Raşit Yıldırım ve Mehmet Ali Özkan ve koordinatörlük çalışanları katıldı.

Görevi Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu’dan devralan Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım’a Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız yeni görevinde başarılar dilerken, Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu’na bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

-1 -1