İç Paydaş Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
9 Ağustos 2022 | 14:10

İç Paydaş Toplantı resim1-1

Üniversitemiz kalite iyileştirme çalışmaları kapsamında Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü tarafından yapılan iç paydaş memnuniyet anketi sonuçları değerlendirme toplantısı Rektörlük Senato Salonunda yapıldı. Gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı POLAT, Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet MAVİ, Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Aslıhan Selcen BİNGÖL ve Doç. Dr. Nurcan UZEL ile koordinatörlük personeli katıldı.

İç Paydaş Toplantı resim2-1           İç Paydaş Toplantı resim3-1

Doç. Dr. Nurcan UZEL’in rapora dair sunumunun ardından görüş ve öneriler değerlendirildi. Kalite iyileştirme çalışmaları kapsamında yapılması planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İç Paydaş Toplantı resim4-1